Постъпката на малчугани върна надеждана в доброто възпитание на столичани,

...
 Постъпката на малчугани върна надеждана в доброто възпитание на столичани,
Коментари Харесай

Тези две деца върнаха надеждата за доброто възпитание СНИМКА

 Постъпката на малчугани върна надеждана в положителното образование на столичани, които си пожелаха само да има повече такива деца.

Момче и момиче, които били на посетители на своята баба в столичния " Надежда ", избраха да трансформират квартала към по-добро.

Децата излезли на площадка в квартала, с цел да хапнат на въздух сандвичите си. Гледката обаче не им харесали - по площадката се валяли и нормалните отпадъци, а хлапетата решили да запретнат ръкави.

Те се върнали до дома си, с цел да се въоръжът с чували за боклук и ръкавици и се захванали за работа. Съвсем бързо почистили площадката, като въодушевена жена им помогнала в положителното дело.

Именно поради столичанката то става и обществено - тя споделя за вдъхновяващата, само че и елементарна преживелица в група на столичния " Надежда " във Фейсбук.

" Въпреки че на следващия ден няма да са на тази площадка, ами ще играят децата от близките блокове, това не ги спря да създадат това място по чисто и прелестно за игра ", написа тя.

  Дамата, която резервира анонимност, показва и своите благодарности на родителите на децата.

" Благодаря на родителите, които отглеждат и възпитават тези прелестни деца! ", разяснява дамата.

Публикацията за часове събира десетки позитивни мнения, а реакциите подминават хиляда. Хората показват позитивното си отношение към постъпката на децата, като са щастливи,че положителното образование към момента съществува.

" Браво, деца! Бъдете благословени! ", написа Гинка Д.

" Браво, имат домашно образование децата, основата е у дома! ", отбелязва Нели Т.

" Браво на прелестните деца. Едно огромно отлично на родителите им, че са ги възпитали по този начин.Бъдете живи и здрави ", разяснява Реджина Д.

" Дано има повече такива деца! ", нека има повече такива деца.

Вижте и целия роман за постъпката на децата, впечатлила хиляди столичани:

Благодаря на родителите, които отглеждат и възпитават тези прелестни деца! Децата почистиха цялата площадка при блок 261,262 и 263. Родители, давайте образец на децата си, научете ги да употребяват кошчетата за отпадък, да пазят както у дома, по този начин и на открито, с цел да има къде да играят и седят.

И в този момент малко по дългата версия по какъв начин се стигна до почистването.  Бяха си взели сандвичи и са решили да си ги хапнат в площадката на беседката при блок 261,262 и 263. Докато хапваха, видяха какъв брой е мръсно към тях и откакто си изядоха сандвичите просто взеха решение да отидат до у дома да вземат чувал и ръкавици, с цел да почистят площадката.

За 10-15 минути разчистихме всички отпадъци в детската площадка и към нея. Оказа се, че те не са от " Надежда ", просто са на посетители на баба си за почивните дни.

Въпреки че на следващия ден няма да са на тази площадка, ами ще играят децата от близките блокове, това не ги спря да създадат това място по чисто и прелестно за игра. Надявам се повече родители да извърнат внимание на децата си!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР